МВФ відмовився допомогти Греції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ відмовився допомогти Греції

Казна та Політика
865
МВФ не має наміру пом'якшувати умови надання допомоги Греції для виходу з кризи. Про це заявила директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард в інтерв'ю, опублікованому 26 травня в газеті "Гардіан".
Народ Греції, за її словами, "повинен допомогти самому собі, регулярно виплачуючи податки". Грецьким батькам, як сказала Лагард, слід взяти відповідальність за долю своїх дітей і виплачувати податки, компенсуючи скорочення держвидатків внаслідок заходів, узгоджених з ЄС і МВФ, повідомляє ИТАР-ТАСС.
Відповідаючи на запитання про складну економічну ситуацію в Греції, проблеми її населення, голова МВФ сказала, зокрема, що її "більше турбує доля маленьких дітей в сільській школі в Нігері, які займаються дві години на день через відсутність елементарних умов і дуже хочуть отримати освіту". "Думаю про них весь час, тому що вони потребують більшої допомоги, ніж Греція", - зазначила Лагард.
Директор-розпорядник МВФ також підкреслила, що чутки про нібито гострі суперечності між Францією і Німеччиною з приводу шляхів подолання боргової кризи в Європі "сильно перебільшені".
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас