Порошенко: економічні реформи влади - ефективні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко: економічні реформи влади - ефективні

2547
Кроки, які реалізує влада в рамках виконання Національного плану дій з впровадження економічних реформ, ефективні і приносять позитивні результати в контексті розвитку і зміцнення національної економіки.
Як повідомили в прес-службі Президента України, про це заявив міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко під час засідання Ради регіонів.
"Заходи, реалізовані в рамках Національного плану, на сьогодні працюють і приносять абсолютно об'єктивні результати", - сказав міністр. Порошенко звернув окрему увагу на те, що прийняття нового Кримінального процесуального кодексу та вдосконалення Митного кодексу також стали вагомим внеском на шляху суттєвого покращення інвестиційного клімату в Україні.
"Зараз ми почали роботу в уряді щодо забезпечення своєчасного набрання чинності всіх положень Митного кодексу. Це також має продемонструвати великий ефект", - сказав він. Міністр економічного розвитку і торгівлі, крім того, підкреслив, що влада продовжує активно працювати в напрямку дерегуляції економіки і лібералізації дозвільних процедур.
"Робляться кроки з дерегуляції, на цьому тижні був прийнятий закон про підтримку експорту - і він буде спрямований на підпис Президенту", - зазначив Порошенко. Міністр наголосив на необхідності забезпечення державної підтримки експортерам і продовження позитивної тенденції автоматичного відшкодування ПДВ. Разом з тим, переконаний Порошенко, сьогодні важливо продовжувати наполегливо працювати над механізмами захисту інтересів національних виробників на зовнішніх ринках.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас