Офіційно: київські таксі не будуть піднімати ціни (АУДІО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Офіційно: київські таксі не будуть піднімати ціни (АУДІО)

318
Київські таксисти не збираються підвищувати ціни, хоча про це активно говорять ЗМІ. Зокрема, їх інформацією, можливе підвищення цін пов'язують з переділом ринку через конфіскацію сервера і комп'ютерів компанії "Евос", яка спеціалізується на автоматизації роботи диспетчерських служб у київському таксі, а також з тим, що готується новий законопроект про таксі.
Так, в службах "Абсолют-таксі", "Таксі Трійка" і "Таксі Фортуна" заявили, що ціни підвищувати не збираються. Те ж саме сказав і голова Профспілки таксистів України Василь Попик у коментарі Finance.ua. Він також зазначив, що вже з завтрашнього дня компанія "Евос" працюватиме в нормальному режимі.
Що стосується законопроекту "Про таксі", то він поки перебуває лише на стадії доопрацювання і говорити про його схвалення ще рано. Крім того, в ньому міститься безліч нюансів, про які перевізники говорять як про негативні. Так, якщо законопроект схвалять, близько 50 тисяч людей опиняться без роботи, адже скасовується ліцензування і замінюється на дозволи органів місцевого самоврядування.
Також перевізники незадоволені такими вимогами до авто: не бути старшим 10 років, бути чотиридверним, а також те, що кожне місто вибере єдиний колір таксі.
Більш детально про недоліки законопроекту "Про таксі" - в ексклюзивному аудіокоментарі для Finance.ua голови об'єднання диспетчерських служб, автотранспортних підприємств і таксі Києва Олексія Скілягіна.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас