Moody's підвищило рейтинг компанії Ford з Ba2 до Ваа3 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's підвищило рейтинг компанії Ford з Ba2 до Ваа3

131
Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service підвищило рейтинг пріоритетного незабезпеченого боргу американської компанії Ford Motor Company (Ford) з Ba2 до Ваа3 і Ford Motor Credit Company (FMCC) з Ва1 до Ваа3. Крім того, агентство відкликало корпоративний рейтинг імовірності дефолту для групи компанії Ford і рейтинг спекулятивного рівня ліквідності. Прогноз по рейтингах "стабільний", йдеться в прес-релізі Moody's.
"Підвищення кредитного рейтингу FMCC пов'язане з поліпшенням результатів поточної діяльності всієї компанії. FMCC відіграє стратегічну роль для Ford, тому що займається кредитуванням покупців автомобілів. FMCC є дочірньою компанією Ford. Агентство вважає, що підвищення рейтингу відображає зростання потенціалу Ford і, як наслідок, можливість надавати підтримку FMCC. Безпосередній рейтинг FMCC зберігається на рівні mid-Ba", - йдеться в повідомленні Moody's.
Нагадаємо також, американський автомобільний концерн Ford Motors 2 квітня оголосив про плани інвестувати 1,3 млрд дол. у відкриття заводі в мексиканському місті Ермосільо
Ford Motor Company - американський автовиробник, випускає машини під марками Ford, Mercury, Lincoln. Компанії також належать права на марку Mazda. В даний час Ford займає третє місце на ринку США після GM і Toyota, друге місце в Європі після Volkswagen. Штаб-квартира організації розташована в м.Дірборн (штат Мічиган).
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас