Від сусідів зажадають внески — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Від сусідів зажадають внески

3965
Верховна Рада (ВР) України 23 травня розгляне законопроект про врегулювання з РФ питання повернення Україні коштів Сбербанку СРСР. Про це йдеться в порядку денному роботи парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.
Розпочне роботу ВР з питання ратифікації. Зокрема, депутати розглянуть проект закону про ратифікацію угоди між урядами України і Кіпру про міжнародні перевезення, а також з урядом Франції про спільне виробництво фільмів.
Після цього депутати перейдуть до включення до порядку денного проектів постанов і законів. А саме: проект постанови про необхідність врегулювання з РФ взаємовідносин з питань повернення Україною сум заощаджень громадян України, які були станом на 1 січня 1992 р. акумульовані Сбербанком СРСР і є власністю громадян України, а також зміни в закон України "Про державні гарантії", а також проекту закону щодо зобов'язання врегулювати з РФ питання повернення Україні коштів Сбербанку СРСР.
Також депутати планують винести на розгляд проект постанови про звернення до Президента з пропозицією про звільнення з посади голови ДПТС і зміни до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексу щодо звільнення від покарання через хворобу.
Також депутати мають розглянути проект закону про Національне антикорупційне бюро, зміни до законів України щодо вдосконалення процедури голосування на виборах і референдумах, а також у першому читанні проект закону про відновлення прав осіб, депортованих за національною ознакою.
Враховуючи, що сьогодні в парламенті день опозиції, народні обранці планують розглянути проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії (ТСК) з питань вивчення обставин з наданням 6-7 січня медичної допомоги Юлії Тимошенко в Качанівській колонії і проект постанови про створення ТСК для з'ясування обставин і розслідування фактів, оприлюднених депутатом Забзалюком про отримання депутатами коштів за перехід в інші фракції.
О 15:00 пройдуть парламентські слухання на тему: про стан та перспективи розвідки Військової індустрії і сектора безпеки України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас