Рада заборонила куріння і рекламу сигарет на стадіонах Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада заборонила куріння і рекламу сигарет на стадіонах Євро-2012

286
Верховна Рада України (ВР) прийняла в першому читанні як закон законопроект № 9642, що забороняє вживання, продаж і рекламу тютюнових виробів на стадіонах Євро-2012. "За" ухвалення закону про внесення змін до закону України "Про організацію та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні" (щодо забезпечення здоров'я уболівальників і спортсменів і створення сприятливої атмосфери для перегляду матчів Євро-2012) проголосували 303 народні депутати з мінімально необхідних 226.
Закон передбачає повну заборону на вживання та використання, продаж і рекламу тютюнових виробів у спортивних спорудах, де будуть проходити заходи чемпіонату Євро-2012, на період проведення чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні.
Також законопроектом передбачається введення заборони на реалізацію (продаж) тютюнових виробів, предметів, пов'язаних з їх вживанням.
Забороняється будь-яка реклама тютюнових виробів, реклама знаків для товарів і послуг, інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються тютюнові вироби, проведення заходів: з безоплатної роздачі, обміну тютюнових виробів на тютюнові вироби чи будь-які інші товари, роботи, послуги; дарування тютюнових виробів у вигляді бонусу за покупку іншого товару або послуги; розміщення інформації про виробника тютюнових виробів та/або тютюнових виробах в місцях, де ці вироби реалізуються або надаються споживачеві, у тому числі на елементах обладнання та/або оформлення місць торгівлі.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас