Заарештовано рахунки компаній бізнесмена Ігоря Єремєєва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заарештовано рахунки компаній бізнесмена Ігоря Єремєєва

2306
Господарський суд Волинської області задовольнив вимоги ПАТ Банк Форум до групи компаній Континіум за декількома кредитнима договорами, укладеними з ТОВ Нафта-Кредит-Інвест і ТОВ Євротон.
Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на інформацію юридичної фірми Іллляшев і Партнери, яка обслуговує Банк Форум.
Згідно з визначеннями суду, накладено арешт на грошові кошти на суму 240 млн.грн., які належать ТОВ Нафта-Кредит-Інвест і ТОВ Євротон.
Відповідні судові акти опубліковані в Єдиному державному реєстрі судових рішень.
Всього до різних боржників, які входять до групи Континіум, банком Форум і афілійованою з групою Commerzbank компанією, до якої перейшли права вимоги на частину кредитів, виданих банком Форум, представлені тридцять позовів на загальну суму понад $60 млн.
ПАТ Банк Форум - на 20 місці серед українських банків за даними НБУ, а його найбільшим акціонером з 2008 року є німецький Commerzbank.
Співвласником групи Контініум є бізнесмен Ігор Єремєєв. Група Континіум також контролює мережу автозаправок WOG.
Раніше повідомлялося, що співвласник групи компаній Континіум Ігор Єремєєв і глава ради директорів холдингу Group DF Дмитро Фірташ домовилися про реконструкцію Херсонського нафтопереробного заводу (ЗАТ Херсонський НПЗ, який належить Єремєєву) зі створенням на його базі нафтохімічного виробництва.
А сам Фірташ недавно заявив, що незабаром придбає нафтопереробний завод і мережу заправок.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас