Американці зацікавлені у видобутку нафти і газу в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американці зацікавлені у видобутку нафти і газу в Україні

Енергетика
284
Міжнародна нафтогазова компанія Frontera Resources Corporation (США), що спеціалізується на роботі в країнах з ринками, що розвиваються, зацікавлена в розробці вуглеводневих родовищ в Україні, йдеться в повідомленні компанії на Лондонській фондовій біржі.
Відзначимо, що в березні Frontera Resources підписала меморандум з Державною службою геології і надр України, що надає компанії можливість вибору родовищ для розвідки видобутку нафти і газу.
В нинішній час компанія розробляє родовище "Блок-12" на шельфі Чорного моря в Грузії. При цьому, перше півріччя 2011 року компанія закінчила зі збитком $ 11,2 млн, отримавши виручку від реалізації в розмірі $ 3,12 млн.
Нагадаємо, раніше компанія Shell підтвердила наміри будівництва заводів з газифікації вугілля в Україні, після чого міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко заявив, що Україна до 2030 року зможе повністю відмовитися від імпорту газу.
Водночас, президент України Віктор Янукович неодноразово заявляв, що Україна сподівається на співробітництво з компанією Chevron в питаннях диверсифікації енергетичних ресурсів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас