До кінця травня Картки киянина отримають 4,5 тис. осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До кінця травня Картки киянина отримають 4,5 тис. осіб

Фінтех і Картки
409
До кінця травня планується видати "Картку киянина" 4,5 тис. осіб - в основному це будуть багатодітні батьки та соціальні працівники.
Про це в прямому ефірі телеканалу "Київ" повідомила Тетяна Костюренко, начальник Головного управління праці та соціального захисту населення Київської міської адміністрації, пише Kievpress. За її словами, до кінця 2012 року картку повинні отримати всі пільгові категорії.
"Роботу з видачі "Картки киянина" слід завершити до кінця року. Картка буде єдиною. Пільговику не потрібно буде носити з собою кілька книжок, які передбачають надання пільг при купівлі ліків в аптеці або в магазині. Першими, хто отримає картку, будуть багатодітні сім'ї та соціальні працівники. Це десь приблизно 4500 киян і до кінця місяця вони вже отримають ці картки", - сказала Тетяна Костюренко.
Вона пояснила, що рішення про видачу карток спочатку багатодітним батькам і соціальним працівникам було ухвалено, щоб уникнути черг, коли в управління почнуть масово звертатися громадяни. Картки будуть видавати поетапно, і до кінця року їх отримають всі кияни, які мають пільги.
За матеріалами:
Київпрес
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас