Азаров: Чинна влада багато зробила для євроінтеграції України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Чинна влада багато зробила для євроінтеграції України

420
Прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає, що керівництво України зробило дуже багато для просування України на шляху інтеграції в Європейський Союз, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.
"Ви бачите, що наше керівництво зробило дуже багато для просування України на шляху європейської інтеграції", - заявив Азаров під час зустрічі з послом Італії Фабріціо Романо в понеділок у Києві.
При цьому прем'єр зазначив, що президент України Віктор Янукович в понеділок підписав новий Кримінально-процесуальний кодекс, який покликаний реформувати судочинство і створити рівні можливості для кожної зі сторін у кримінальному процесі. "За 20 років в Україні вперше з'явився європейський механізм вирішення подібних питань", - додав Азаров.
Крім того, за словами прем'єра, в Україні прийняті надзвичайно важливі і прогресивні закони, які створюють надійний фундамент для сталого розвитку держави. Це, зокрема, стосується Податкового кодексу, законів про доступ до публічної інформації, про вибори.
Також Азаров нагадав, що президент виступив з ініціативою створити Конституційну асамблею, яка буде працювати над підготовкою законопроекту про внесення змін до Конституції України. "Вперше у нас так багато зроблено на шляху європейської інтеграції. Шкода, що виникли певні теми, які затьмарюють наші відносини з європейськими партнерами", - підкреслив український прем'єр.
Разом з цим Азаров запевнив, що українська влада зробить все для того, щоб парламентські вибори в Україні пройшли чесно і прозоро: "Ми зацікавлені, щоб вибори були демократичними. Ми зацікавлені в тому, щоб якомога більше іноземних спостерігачів були присутні на виборах і дали цьому процесу об'єктивну оцінку", - заявив глава уряду.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас