У Ахметова з'явився свій відеосервіс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Ахметова з'явився свій відеосервіс

7712
Компанія "Діджитал Скрінз", що входить до складу холдингу Рината Ахметова "Медіа Група Україна", запустила відеосервіс oll.tv.
Про це на прес-конференції повідомив гендиректор "Діджитал Скрінз" Євген Ковнір.
Сервіс oll.tv являє собою інтернет-портал з ліцензійними фільмами, серіалами і телепрограмами. Сьогодні бібліотека ресурсу містить близько 5000 годин відео-контенту і буде постійно розширюватися. Крім того, на ресурсі будуть доступні інтернет-трансляції всіх матчів Євро-2012 з високою роздільною здатністю (HD).
"Зараз наш відеосервіс буде доступний всім українським користувачам на екранах їхніх персональних комп'ютерів. А незабаром дивитися oll.tv можна буде на нових смарт-телевізорах LG і Samsung, а також на HD-програвачах Dune", - розповів Ковнір, передає кореспондент proIT.
За його словами, більша частина контенту на сайті буде безкоштовною, ще частина буде надаватися за передплатою на платній основі. Крім того, буде застосовуватися модель, при якій користувач платить за кожен окремий перегляд. При цьому платний контент глядачі будуть дивитися без реклами до кінця року. Що стосується футбольного контенту, то його продаж oll.tv розпочав у травні за знижковою ціною 20 грн. з одного користувача (за всі матчі). З червня вартість перегляду матчів складе 40 грн.
До кінця 2012 року портал планує набрати місячну аудиторію в сотні тисяч користувачів, з яких платними передплатниками будуть десятки тисяч. На сьогодні "Діджитал Скрінз" домовилася з більш ніж 10 операторами і провайдерами про поширення свого контенту як VAS (додаткова послуга). Загальна аудиторія цих провайдерів - 1 млн. абонентів.
За матеріалами:
Контракти
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас