Квитки в поїздах Hyundai будуть в два рази дорожчі, ніж в звичайних швидких — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квитки в поїздах Hyundai будуть в два рази дорожчі, ніж в звичайних швидких

1204
Тарифи на проїзд у пасажирських вагонах 1-го і 2-го класів у швидкісних поїздах Інтерсіті+ (Hyundai) будуть в 2 рази вищими від тарифів на звичайних швидких поїздах.
Проект відповідного наказу Міністерства інфраструктури "Про затвердження тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажного багажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні" розміщений на сайті відомства.
"Вартість проїзду пасажирів у вагонах 1-го і 2-го класів швидкісного поїзда Інтерсіті+ (ІВ+) можна визначити шляхом множення вартості проїзду відповідно в купейному, плацкартному вагонах швидкого поїзда на коефіцієнт 2,0", - йдеться в проекті наказу.
Крім того, згідно з проектом наказу, вартість квитка і плацкарти на поїзди Інтерсіті+ (ІВ+), які відправляються в четвер і суботу, буде визначатися з коефіцієнтом 0,9, на поїзди, які відправляються в п'ятницю і неділю, - з коефіцієнтом 1,1.
При оформленні проїзду в поїздах Інтерсіті+ "туди і назад" надаватиметься знижка в розмірі 10%.
Згідно з новою класифікацією пасажирських поїздів, Інтерсіті+ (ІВ+) - це денний швидкісний поїзд, що курсує в прямому сполученні. Вимоги: маршрутна швидкість 90 км/год і більше при допустимій швидкості до 200 км/год, вагони з місцями для сидіння 1-го і 2-го класу.
Як повідомлялося, з 27 травня планується запуск денних міжрегіональних швидкісних поїздів Hyundai категорії "Інтерсіті+".
На напрямку Київ-Львів будуть курсувати три пари поїздів Hyundai, на напрямку Київ-Донецьк - дві пари і на напрямку Київ-Харків - три пари.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас