ЗМІ: відомий журналіст стане куратором інформаційної політики ПР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: відомий журналіст стане куратором інформаційної політики ПР

874
Директор департаменту документально-публіцистичних програм телеканалу СТБ Олексій Мустафін буде відповідати за інформаційну політику виборчого штабу Партії регіонів на парламентських виборах. Про це Lb.uа повідомило джерело в керівництві штабу партії.
За його словами, відомий тележурналіст погодився працювати неофіційно і тільки до закінчення виборчої парламентської кампанії. У його обов'язки входитиме координація роботи прес-служби штабу, партійного сайту, офіційного друкованого видання ПР, а також інформаційних департаментів регіональних штабів ПР.
Сам Мустафін у коментарі виданню спростував інформацію про це призначення. "Така пропозиція від Партії регіонів мені не надходила", - заявив журналіст. У той же час інформацію підтвердили відразу кілька незалежних один від одного джерел в керівництві ПР.
Раніше інформаційний напрямок очолювала депутат від ПР Олена Бондаренко. Вона стане одним з офіційних спікерів партії на парламентських виборах, уповноважених представляти ПР на публічних заходах і, за інформацією видання, саме Бондаренко рекомендувала Мустафіна на цей пост.
Мустафін працював журналістом у виданні "УНІАН-тижневик", газеті "День" з листопада 1993 року. Рік потому він працював у команді, що створювала телевізійний інформаційно-аналітичний тижневик "Післямова". Пізніше працював на 1+1, "Інтер" і СТБ. У травні 2011 року очолив департамент документально-публіцистичних програм телеканалу СТБ. З 1990 року Мустафін є членом СДПУ(о), зараз займає посаду заступника голови партії.
Між тим, за словами президента групи SA Political Communications Артема Біденка, в 2012 році політики витратять на рекламу в тому чи іншому вигляді від 1,8 до 2,3 мільярдів доларів. Він додав, що 60% цих грошей буде витрачено марно, як і в попередні роки.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас