ЗМІ: Аль-Каїда створила людину-бомбу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: Аль-Каїда створила людину-бомбу

1359
Міжнародна терористична мережа Аль-Каїда створила за допомогою хірургів "людину-бомбу", в тіло якої вживлені здатні вибухати імплантати, повідомляє The Sunday Times.
"Західна розвідка впевнена, що пов'язані з Аль-Каїдою хірурги навчилися імплантувати в тіла терористів-смертників вибухові речовини", - пише видання. Вибухівка, згідно з його відомостями, імплантується в м'які тканини стегон і грудей.
"Подібні імплантати призначені для того, щоб непомітно пронести вибухівку на борт літака", - відзначає газета. За її інформацією, що застосовуються зараз в деяких провідних аеропортах світу спеціальні сканери людського тіла не здатні виявити ці вибухові пристрої.
За даними видання, відомості про технологію створення "людини-бомби" були отримані західними спецслужбами від агента, впровадженого в структури Аль-Каїди в Ємені. Той, зокрема, повідомив, що вибухівка приводиться в дію шляхом вприскування в імплантати спеціальної рідини за допомогою шприца.
Як повідомлялося, мінімум 11 бойовиків, пов'язаних з міжнародною терористичною організацією Аль-Каїда, були знищені в суботу в результаті серії ударів, завданих безпілотними літальними апаратами (БПЛА) США на півдні Ємену.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас