CSN підніме ціни на сталь — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

CSN підніме ціни на сталь

330
Бразильська металургійна компанія CSN планує збільшити внутрішні ціни на сталеву продукцію на 5-7% до кінця другого кварталу, оскільки компанія "відвойовує" ринкову частку у імпорту сталі в країну. Про це повідомляє Metall Bulletin.
За словами директора з продажу компанії Луїса Мартінеса, зростання цін буде більш виражене на г/к смугу і сталь з покриттям, включаючи оцинковку і жерсть.
CSN збирається продати не менше 85% свого виробництва сталі в поточному році (за прогнозом, 5 млн тонн) на бразильському ринку. "Ми повинні відновити нашу частку оцинковки і жерсті на внутрішньому ринку", - заявив Л.Мартінес.
За оцінками менеджера, сталевий імпорт до Бразилії буде падати в поточному році (частково через ослаблення бразильського реала), і бразильські сталевиробники можуть збільшувати контроль над 100 тис. тонн матеріалу на ринку щомісяця.
Як повідомлялося, CSN в I кварталі 2012 року порівняно з цим же періодом 2011 р. скоротила чистий прибуток на 85%, до 92,6 млн реалів (47 млн дол.) Продажі залізної руди в звітний період підвищилися на 1% і досягли 6,691 млн тонн.
"Companhia Siderurgica Nacional" - бразильська металургійна компанія повного циклу, найбільший незалежний виробник сталі в Бразилії. Компанія випускає плоску сталеву продукцію в обсязі 5 млн тонн на рік.
За матеріалами:
МінПром
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас