В Росії подали заявку на реєстрацію "Like!" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Росії подали заявку на реєстрацію "Like!"

269
Банк "Російський стандарт" подав у Роспатент заявку на реєстрацію бренду "Like!", повідомляє портал "Маркер". В яких категоріях компанія хоче зареєструвати товарний знак і яким чином збирається його використовувати, не повідомляється.
У грудні 2011 року заявку на реєстрацію товарного знака "Like" без знака оклику на території Росії подала компанія Facebook. Заявка в Роспатент була подана за трьома класами товарів: програмне забезпечення; блоги та електронні публікації; а також комп'ютерні послуги, передача та спільне використання фото, аудіо, відео. На даний момент Facebook має на території Росії такі зареєстровані товарні знаки: найменування фірми (Facebook), логотип у вигляді букви f в синьому квадраті і словосполучення Facebook Developer Garage, що є назвою конференцій розробників додатків цієї соціальної мережі.
Роспатент має право розглядати заявку на реєстрацію товарного знака протягом року з моменту її подачі.
Навесні 2010 року соціальна мережа Facebook надала користувачам кнопку Like, за допомогою якої вони можуть відзначати статуси і сторінки соціальної мережі, які сподобалися. Банк "Російський стандарт" має свою сторінку на Facebook, яку відзначили кнопкою Like понад 1,2 тисячі користувачів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас