Британські податківці серйозно помилилися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британські податківці серйозно помилилися

637
12 тис. штрафників мимоволі. Саме стільки британців отримали від податкової служби квитанції про оплату штрафу за правопорушення, яких не скоювали. Їх звинувачували в порушенні термінів подання декларації про доходи.
Індивідуальні підприємці Британії повинні самостійно відзвітувати перед податковою службою до 2 лютого. Близько 130 тис. жителів країни не відправили документи вчасно.
Така ситуація для податківців не в новинку. Багато хто не подає документи в податкову через незнання: або тільки влаштувалися на роботу, або нічого не заробили. Так що "листи щастя" містять пропозицію зв'язатися з податковою службою та уточнити, чи є необхідність самостійно звітувати про доходи, чи це повинен зробити роботодавець.
Тому, хто не відповів на офіційні запити та отримав повідомлення про штраф, кожен день прострочення подачі декларації обходиться в 10 фунтів стерлінгів. Але стягнення не повинні перевищувати 900 фунтів. Так ось 12 тис. платників податків отримали повідомлення помилково. Податківці поспішили попросити вибачення.
За матеріалами:
Вести.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас