Візи на Шрі-Ланку все ще видають в аеропорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Візи на Шрі-Ланку все ще видають в аеропорту

713
Незважаючи на те, що з 1 квітня 2012 року правила в'їзду на Шрі-Ланку змінилися, а візи по прильоту були скасовані, на практиці їх продовжують видавати в аеропорту острова.
Про зміни в правилах в'їзду на Шрі-Ланку було оголошено ще восени 2011 року. Передбачалося, що з 1 січня 2012 року перед запланованою поїздкою турист повинен буде зайти на сайт eta.gov.lk, заповнити онлайн-форму для отримання дозволу на візу і сплатити візовий збір у розмірі $20, пише портал travel.ru. Трохи пізніше терміни були перенесені на 1 квітня поточного року.
Однак на практиці в'їзд на Шрі-Ланку здійснюється як за наявності заздалегідь оформленої через інтернет візи, так і без неї. В деяких випадках туристична віза оформлюється після прибуття, для чого в офісі Visa On Arrival перед паспортним контролем оплачується збір в розмірі $25.
Після оплати збору необхідно підійти до стійки імміграційного контролю, пред'явити квитанцію про оплату, паспорт і заповнену міграційну картку. Також необхідно мати при собі бронь готелю або зворотний квиток.
Транзитна віза видається в аеропорту безкоштовно. Для її отримання необхідно мати лише квиток, який підтверджує подальший виліт протягом 48 годин.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас