Чому Партія регіонів лідирує в рейтингах? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чому Партія регіонів лідирує в рейтингах?

4590
Громадяни України схвалили соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича, бачать плідну роботу Кабінету міністрів Миколи Азарова і тому підтримують владу.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Партії регіонів, за словами члена фракції ПР Олега Надоші, "завдяки цьому рейтинг Партії регіонів - найвищий з усіх політичних сил".
Коментуючи дані останнього соцопитування Київського міжнародного інституту соціології, згідно з яким, якби вибори проводилися найближчої неділі, Партія регіонів набрала б 19,1% голосів виборців, а її найближчі суперники: "Батьківщина" - 10,7%, а "Фронт Змін"Арсенія Яценюка - 7,3% голосів виборців, Надоша сказав: "Ці показники свідчать про одне: українці підтримують ініціативи почесного лідера Партії регіонів, Президента України Віктора Януковича, бачать старання Кабміну і тому віддають свої голоси партії влади - Партії регіонів" .
За словами Надоші, "ініціативи Президента почули люди. Тепер все залежить від уряду. Але у нас є повна впевненість в тому, що як все було сказано, так і буде зроблено: пенсії будуть збільшені, зростуть зарплати, допомоги, матеріальна допомога, а значить, і благополуччя кожного громадянина, кожної української родини".
За його словами, низькі рейтинги опозиційних політичних сил можна пояснити відсутністю у них ефективної програми, а також тим, що людям набрид галас навколо екс-прем'єра Юлії Тимошенко.
"Схоже, українці втомилися від галасу навколо Юлії Тимошенко. Суспільство перестає цікавитися політикою. Людям хочеться спокою, благополуччя, миру і стабільності", - резюмував Надоша.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас