Microsoft випустить попередню версію Windows 8 в червні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft випустить попередню версію Windows 8 в червні

399
Корпорація Microsoft випустити третю попередню версію Release Preview операційної системи Windows 8 протягом першого тижня червня.
Тестова версія для розробників - Developer Preview - була випущена у вересні минулого року, а в лютому Microsoft, внісши в платформу понад 100 тисяч змін, почала розповсюдження ознайомчої версії Windows 8 для споживачів - Consumer Preview.
Анонсована на конференції Microsoft, що проходить в Японії, для розробників чергова ознайомча версія операційної системи повинна дати більш повне уявлення про Windows 8 в порівнянні з попередніми тестовими версіями.
Назва нової версії платформи - Release Preview - означає, що розробка системи увійшла в завершальну стадію і істотних змін у ній вже не планується. Release Preview буде лише незначно відрізнятися від фінальної версії Windows 8.
Про інтерес до нової операційної системи свідчить статистика, що наводиться розробниками: згідно з нею, число користувачів, які встановили Windows 8 Сonsumer Preview, удвічі більше, ніж у випадку з бета-версією попередньої Windows 7.
Дату випуску фінальної версії системи Microsoft досі не назвала. За неофіційними даними, вихід Windows 8 відбудеться ближче до кінця поточного року.
Минулого тижня Microsoft оголосила, що Windows 8 буде представлена в чотирьох редакціях: Windows 8, Windows 8 Pro і Windows 8 Enterprise для комп'ютерів на базі архітектури x86 і Windows RT для пристроїв на платформі ARM.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас