Головне у роботі Податкової - мінімізація втрат бюджету, а не ув’язнення злочинців - ДПС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Головне у роботі Податкової - мінімізація втрат бюджету, а не ув’язнення злочинців - ДПС

225
У першому кварталі 2012 року податковою міліцією викрито 1 400 злочинів, дев’ять з десяти яких - тяжкі та особливо тяжкі.
Про це повідомив перший заступник Голови ДПС України - начальник податкової міліції Андрій Головач під час розширеної виїзної оперативної наради податкової міліції у Львові.
"Головне у роботі податкової міліції - мінімізація втрат бюджету, а не ув’язнення злочинців. Ті, хто порушує закон, змушені будуть повернути державі все до копійки. І заплатити при цьому справедливі штрафи. Загалом на сьогодні, по всіх кримінальних справах, що порушено та розслідуються за матеріалами податкової міліції, відшкодовано бюджету майже півмільярда гривень", - підкреслив керівник.
Також Головач повідомив, що за січень-березень 2012 року до суду з обвинувальними висновками скеровано кримінальні справи по 631 злочину, які були порушені за матеріалами податкової міліції, з них більше 70 відсотків - тяжких та особливо тяжких. Цього року слідчими податкової міліції розслідувалось 9 кримінальних справ про злочини, вчинені організованими групами і злочинними організаціями, з яких 4 справи вже направлено до суду. Наразі начальник податкової міліції України дав завдання активніше співпрацювати з працівниками митної служби задля більш ефективної протидії схемам незаконного формування та відшкодування податку на додану вартість під час експортно-імпортних операцій.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас