Вибухи в Дніпропетровську: свідчення очевидця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вибухи в Дніпропетровську: свідчення очевидця

12234
Один з найактивніших форумчан FINANCE.UA, який мешкає в Дніпропетровську, відомий під ніком "дядя Саша", повідомив неофіційні дані, які "гуляють" по місту після серії вибухів.
За його словами, після вибухів, які почалися з полудня, практично не працював стільниковий зв'язок. Додзвонитися до когось стало можливим тільки після 15:00.
Зараз по проспекту, по якому пролягає трамвайна лінія, ходять працівники спецпідрозділів і перевіряють урни на наявність підозрілих предметів. Трамваї знову почали рух, але люди побоюються сідати в транспорт. Паніки при цьому немає.
Крім того, зараз оглядається також вокзал на предмет вибухівки.
У місті також ходить інформація, що були висунуті вимоги, які потрібно виконати. В іншому випадку вибухи можуть відбутися в Донецьку.
Також пропонуємо вам короткий огляд найпомітніших коментарів, які з'явилися на FINANCE.UA новиною про вибухи::
aleksalt - "Судячи з синхронності вибухів - це схоже на спробу використання досвіду сусідніх країн у закручуванні гайок - раз це не було спрямовано проти конкретної особи (осіб), то це провокація і подальші дії влади покажуть кому це потрібно. А люди постраждали"
vov4ick - "Пару днів тому по ТВ показували як наші "браві" СБУшники готуються розправитися з терористами... Тепер подивимося на "шпеціалістів". Дуже шкода постраждалих, а також тих, кому пришиють цю справу (бо не здатні знайти організаторів, простіше якусь ліву людину "оформити")"
Free - "Не так давно в Запоріжжі в "Сільпо" на проспекті бахнуло. А Дніпропетровськ - 90 км від нас. Одна і та ж рука? Тоді пробували - бавилися, тепер серйозно взялися. 4 вибухи і вже 27 постраждалих. Цікаво, який бюджет цієї операції? Від сили 2-3 людини? Чи ціла організація працює?"
Нагадаємо, в центрі Дніпропетровська сьогодні, 27 квітня 2012 р., близько 11:45 на трамвайній зупинці біля Дніпропетровського академічного театру опери та балету стався вибух, в результаті якого постраждали 4 людини. Відразу за першим прогримів і другий вибух - в районі кінотеатру "Родина" біля фонтану також вибухнула урна. Ще один вибух стався відразу за першими двома - на площі Островського, недалеко від парку Глоби. Після цього в місті відбулася ціла серія вибухів і ударів, загальна кількість яких досягла 10.
Кількість постраждалих на даний момент становить 27 осіб.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас