Наметове містечко до ЄВРО: ціни та умови — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Наметове містечко до ЄВРО: ціни та умови

735
Футбольних уболівальників, що приїдуть на ЄВРО-2012, поселять на Трухановому острові. Спеціально для шведських фанів тут обладнають наметове містечко: прокладуть водопостачання, збільшать потужність електромережі, відремонтують стаціонарні туалети, встановлять медпункт і забезпечать охорону. Запланували, що в таборі одночасно можна буде поселити до 7-ми тисяч людей. Кажуть, вартість проживання коливатиметься в межах 12-ти - 15-ти євро за добу, залежно від умов. Територію поділять на три зони. Бронзову, срібну та золоту. У першій надаватимуть місце для власних наметів і забезпечуватимуть прибирання. У двох інших зручностей буде значно більше.
Денис Рудник, представник ДП "ПЛЕСО":
"Вона забезпечує електропостачання, освітлення, а також до кожного намету буде проведена розводка електро для того, щоб була можливість підключати електрообладнання. Душові кабінки будуть забезпечені гарячою водою, бронзова зона - лише холодна вода".
Тетяна Слишик, начальник головного управління з підготовки ЄВРО 2012 КМДА:
"Город как таковой, возможно, какая-то мизерная там будет плата в рамках законодательства за аренду там земли за этот период. И выиграют то, что гости приедут... наши компании... кафе, рестораны, либо общественного питания организации, они смогут взять на работу людей, увеличат количество рабочих мест".
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас