Метро в Києві під час Євро-2012 буде працювати довше, але не цілодобово — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Метро в Києві під час Євро-2012 буде працювати довше, але не цілодобово

279
Комунальне підприємство "Київський метрополітен" не зможе забезпечити цілодобову роботу столичної підземки під час Євро-2012, проте постарається зробити мінімальною нічну перерву в роботі, повідомив начальник КП "Київський метрополітен" Володимир Федоренко.
"Потрібно зупинити рух мінімум на 3 години, щоб провести необхідні регламентні роботи... Сьогодні існує така нормативна база. І під цю нормативну базу проектувався і будувався метрополітен. Її не можна поміняти", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер, уточнивши, що 3-годинна нічна перерва потрібна для огляду рейок.
За словами начальника "Київського метрополітену", він вже подав свої пропозиції до Київської міської державної адміністрації, яка зверталася з проханням розглянути питання про цілодобову роботу столичного метро в дні проведення чемпіонату з футболу. В.Федоренко зазначив, що, швидше за все, робота столичного метрополітену буде максимально продовжена в дні проведення матчів.
Разом з тим, за його словами, режим роботи столичного метро в дні проведення футбольних матчів буде затверджений розпорядженням КМДА.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас