Випуск 14: За що чорнобильців назвали безбожниками і чому німці не приїдуть на Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Випуск 14: За що чорнобильців назвали безбожниками і чому німці не приїдуть на Євро-2012

1324
Скільки товарів можна ввозити безмитно з-за кордону з 1 червня, як влада готується до річниці аварії на Чорнобильській АЕС, та що чекає на ринок інтернет-торгівлі в недалекому майбутньому - все це в черговому випуску подкаста на FINANCE.UA.
У свіжому випуску ви зможете почути розповідь про гучний скандал довкола несподіваної перевірки Податковою найбільшого українського інтернет-магазину “Rozetka.UA”, а також багато комментарів експертів з приводу 26-ї річниці аварії на ЧАЕС, яка буде днями, а також детальний аналіз заяв і дій влади навколо цієї болючої теми.
Також ви дізнаєтеся, чому німці масово повертають придбані квитки на Євро-2012, а також почуєте про особливості нового Митного кодексу, який набуває чинності 1 червня. Ведучі Сергій і Маша не залишили поза увагою й інші цікаві теми, зокрема, розповіли про п'ять найбільш корупційних структур України та особливості смс-інформування Ощадбанком українців, які хочуть отримати “Вітіну” тисячу.
Хронометраж випуску:
01:00 - Найголовніші новини тижня, коментар перевізників про новий Митний кодекс
11:55 - "Наїзди Податкової" на інтернет-магазини
21:20 - Рекламний блок
15:40 - Головна тема - "Річниця аварії на ЧАЕС: чому чорнобильців назвали безбожниками", коментарі Президента ВГО "Союз Чорнобиль України" Юрія Андрєєва і голови Всеукраїнського комітету "Наступ" Руслана Секели
49:50 - "Рахівничка"
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас