Азаров вирішив перевиконати план щодо пенсій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров вирішив перевиконати план щодо пенсій

789
З 1 травня 13 млн. 300 тис. громадян отримають підвищені пенсії. Це передбачено постановою "Про підвищення рівня соціального захисту населення", яку Кабінет Міністрів України ухвалив на засіданні 23 квітня.
Як повідомили "Комментариям" у прес-службі Кабміну, постанова ухвалена на виконання соціальних ініціатив Президента України та фінансово забезпечена змінами до Державного бюджету на 2012 рік, які вступили в силу.
Згідно з рішенням Уряду, розмір підвищення складе не менше 100 грн.
Таким чином, Уряд здійснює осучаснення пенсій та підвищить рівень соціального захисту та соціального забезпечення вразливих категорій населення.
"Разом з цим, на жаль, неможливо підвищити пенсії для осіб, які взагалі не мають трудового стажу і протягом життя не здійснювали внески до Пенсійного фонду України. Ці категорії пенсіонерів отримують так звану "соціальну пенсію", підвищення якої відбувається зі зміною розміру мінімальної пенсії, що буде робитися в плановому порядку", - відзначають в Кабміні.
Як повідомляли "Комментарии", раніше Президент України Віктор Янукович доручив уряду з 1 травня підвищити 9 млн. пенсіонерам пенсії мінімум на 100 грн.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас