Росія може дати Україні кредит на купівлю 100 російських електровозів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія може дати Україні кредит на купівлю 100 російських електровозів

Кредит&Депозит
471
Україна погодить кредит з російською державною корпорацією "Банк розвитку і зовнішньоекономічної діяльності" на придбання 100 новітніх російських вантажних електровозів.
Про це голова ради директорів ЗАТ "Група "Сінара" Дмитро Пумпянський повідомив віце-прем'єру РФ Дмитру Рогозіну під час огляду виробничих потужностей ВАТ "Уральські локомотиви" (входить до групи "Сінара") в місті Верхня Пишма Свердловської області, повідомляє РБК -Україна.
За словами Пумпянського, українські залізниці висловили бажання придбати 100 електровозів постійного струму з колекторним тяговим приводом "Сінара" (серія 2ЕС6) і вантажних магістральних електровозів з асинхронним тяговим приводом "Граніт" (серія 2ЕС10). Він додав, що, як тільки Україна узгодить кредитні умови, контракт буде підписаний. В даний час сума замовлення не повідомляється. При цьому Пумпянський зазначив, що російська сторона повністю готова до виконання цього контракту.
ЗАТ "Група "Сінара" - диверсифікована компанія, що об'єднує підприємства різної галузевої спрямованості. Пріоритетними бізнес-напрямками є транспортне машинобудування, фінансові послуги, девелопмент. До групи компаній входить, зокрема, ТОВ "Уральські локомотиви" - спільне підприємство "Сінари" і концерну Siemens. У 2006 р. підприємство створило електровоз "Сінара", в якому було застосовано до 80% інноваційних рішень, які раніше не використовувалися у російському машинобудуванні, а в 2010 р. презентувало електровоз нового покоління "Граніт". Він дозволяє везти поїзди вагою до 8-10 тис. т, що майже в два рази більше від вантажопідйомності електровозів попереднього покоління.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас