Вчені опублікували доповідь про майбутнє проституції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вчені опублікували доповідь про майбутнє проституції

117
Вчені Школи Менеджменту в Веллінгтоні Ян Йомен і Мішель Марс опублікували доповідь про майбутнє проституції, в якій йдеться, що до 2050 року секс-торгівля набуде абсолютно нового, високотехнологічного характеру
Так, вчені стверджують, що жінок у секс-бізнесі замінять людиноподібні роботи-андроїди. У доповіді "Robots, Men And Sex Tourism" для роботів придумано більш вчену назву "Андроїдні машини задоволення", передає MIGnews.com.
Роботи будуть вироблятися зі спеціального антибактеріального пластику, що допоможе запобігти поширенню венеричних захворювань.
Додатковою перевагою стане той факт, що чоловіки, які користуються послугами андроїдів "перестануть відчувати почуття провини" - адже мова буде йти про експлуатацію машин, а не жінок.
В абсолютних величинах найбільше повій зареєстровано в Індії - близько 2,3 млн. Втім, в США їх теж немало - близько 0,5 млн. американок продають себе за гроші. У Німеччині жриць любові виявилося 200 тис. Варто відзначити, що заняття проституцією визнано незаконним у США, Канаді, Малайзії та Індії. У всіх без винятку європейських країнах заняття проституцією легалізовано.
За оціночними даними соціологів, в 2011 році в Україні до комерційного сексу в середньому було залучено близько 50 тисяч жінок.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас