Випуск 13: Новий скандал навколо ЄВРО-2012 та чому українці в 5 разів гірші за американців? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Випуск 13: Новий скандал навколо ЄВРО-2012 та чому українці в 5 разів гірші за американців?

1655
Де будуть брати 33 млрд. на нові ініціативи президента, коли українці зможуть продавати квартири без БТІ, домашній арешт та суд присяжних за новим Кримінально-процесуальним кодексом - все це в черговому випуску подкаста на FINANCE.UA.
У свіжому випуску ви зможете почути найцікавіші новини за минулий тиждень, інформацію про те, що зараз паспорти для виїзду за кордон отримують лише ті, хто робив термінове замовлення, цікаві коментарі експертів, дізнатися хто з українських багатіїв потрапив до списку найбагатших від журналу Forbes.
Ведучі Сергій і Маша не залишили поза увагою й інші цікаві теми, зокрема, розповіли про ситуацію з поверненням вкладів вкладникам Сбербанку СРСР, озвучили нову “акцизну” ініціативу депутатів від ПР - збільшити акциз на пиво у 5,6 разів, і згадали про цікаву заяву міністра Колесникова, який повідомив, що продуктивність праці в Україні дорівнює 19% від американської.
Хронометраж випуску:
01:20 - Найголовніші новини тижня, коментар Президента Центру ринкових реформ Володимира Ланового
13:50 - Рекламний блок
15:40 - Головна тема - "Новий кримінально-процесуальний кодекс", коментар голови правління Центру політико-правових реформ Ігоря Коліушко
28:10 - "Рахівничка"
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас