Один з найбільших аеропортів Лондона тимчасово закрився — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Один з найбільших аеропортів Лондона тимчасово закрився

193
Лондонський аеропорт Gatwick, другий по завантаженості аеровокзал Великобританії, 16 квітня призупинив роботу через екстрену посадку літака A330-300. Про це повідомляється на сайті аеропорту.
Прийом і відправлення рейсів були повністю припинені. Близько 16:20 за київським часом було оголошено про відновлення повідомлення. Адміністрація аеропорту попередила про можливі затримки та зміни в розкладі. Коли робота аеропорту Gatwick відновиться в нормальному режимі, не повідомляється. Пасажирам рекомендують стежити за повідомленнями в твіттері @ Gatwick_Airport і користуватися довідковим телефоном 0845 6070 999.
Як стало відомо, до збою в роботі аеропорту призвела технічна несправність на борту лайнера компанії Virgin Atlantic, що вилетів рейсом в Орландо, штат Флорида, США. Несправність була помічена незабаром після зльоту, і екіпаж прийняв рішення повернутися в "Гатвік", запросивши дозвіл на екстрену посадку. Повідомляється, що аеробус приземлився благополучно, ніхто з 299 пасажирів і 13 членів екіпажу не постраждав. Після посадки було прийнято рішення про негайну евакуацію пасажирів.
Нагадаємо, в грудні 2009 року повідомлялося, що аеропорт Gatwick закрився для виконання рейсів через обмерзання злітно-посадкової смуги.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас