Фармацевтична компанія інвестує в Україну сто млн доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фармацевтична компанія інвестує в Україну сто млн доларів

327
Найбільша в Йорданії фармацевтична компанія Hikma Pharmaceuticals має намір інвестувати в Україну більше $100 млн, повідомив Надзвичайний і Повноважний посол України в Йорданії Сергій Пасько.
"Найбільша в Йорданії фармацевтична компанія Hikma Pharmaceuticals, яка виробляє 7% загального експорту Йорданії зараз планує побудувати або придбати існуюче фармацевтичне підприємство із загальною вартістю інвестицій понад $100 млн", - сказав він українським журналістам в Аммані в неділю.
За словами посла, йорданські фармацевти вже зустрічалися в Україні з міністрами економіки та закордонних справ, в даний час відпрацьовуються кілька варіантів проекту.
Пасько також повідомив, що для України цей проект цікавий тим, що Україна виробляє власних ліків тільки 40% від необхідної кількості.
Фірма Hikma Pharmaceuticals, яка експортує зараз в Україну ліків на суму близько $10 млн щорічно, якраз виробляє високоякісні ліки, необхідні українському споживачеві", - підсумував посол.
Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович відвідає Йорданію з офіційним візитом 16-17 квітня. У програмі візиту зустріч з керівництвом країни, проведення українсько-йорданського бізнес - форуму.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас