Порошенко: Україна високо цінує підтримку Японії у вигляді кредитів і грантів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко: Україна високо цінує підтримку Японії у вигляді кредитів і грантів

176
Україна високо цінує підтримку Японії у вигляді кредитів і грантів, наданих по лінії "офіційної допомоги розвитку". Про це сказав міністр економічного розвитку і торгівлі України Петро Порошенко під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Японії в Україні Тоіті Саката, повідомили УНН в прес-службі КМУ.
За словами Порошенка, така допомога дуже важлива для розвитку реформ, розвитку інфраструктури та підтримки конкретних соціальних, освітніх та культурних проектів.
Під час зустрічі сторони обговорили широке коло питань, зокрема про торговельно-економічне співробітництво країн і інвестиційну діяльність. Порошенко висловив надію, що інтерес інвесторів до України буде зростати, особливо враховуючи географічну близькість держави до ринків ЄС та СНД, сприятливі фактори виробництва і високу кваліфікацію українських фахівців.
Крім того, було запропоновано розглянути українську пропозицію про участь Японії та японських компаній у програмі електронного уряду для підвищення ефективності дій.
Порошенко зазначив, що Україна вдячна Японії за постійну підтримку на шляху демократичних та соціально-економічних перетворень і допомогу в справі ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас