Легендарний дизайнер працює з Apple над новим "революційним" проектом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Легендарний дизайнер працює з Apple над новим "революційним" проектом

534
Відомий французький промисловий дизайнер Філіп Старк розповів про свій спільний проект з компанією Apple.
Суть проекту Старк розкрити відмовився, пославшись на існуючий в американській компанії "культ секретності", проте назвав розробку "воістину революційною". Результат співпраці публіка зможе побачити через вісім місяців, повідомив дизайнер.
Блог The Verge припускає, що спільним проектом Старка і Apple може бути новий космічний кампус, в який має намір переїхати компанія. Проект кампуса Стів Джобс представив влітку 2011 року.
63-річний дизайнер також розповів, що регулярно відвідував Стіва Джобса в Пало-Альто. У цьому місті співзасновник Apple проживав до своєї смерті в жовтні 2011 року.
За свою кар'єру Старк виконав безліч дизайн-проектів, починаючи від інтер'єрів та елементів міського середовища (автобусна зупинка) і закінчуючи стільцями та зубними щітками. У числі іншого він спроектував колонки Parrot Zikmu для iPod і iPhone і оптичну мишу Microsoft.
Відзначимо, що зараз Apple працює над новою моделлю iPhone зі збільшеним до чотирьох дюймів екраном і корпусом, виконаним з цілісного листа алюмінію.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас