Іспанія готує нові заходи боротьби з ухиленням від сплати податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іспанія готує нові заходи боротьби з ухиленням від сплати податків

Казна та Політика
224
В Іспанії готується широкомасштабна кампанія боротьби з ухиленням від сплати податків, уряд відчайдушно намагається переконати керівництво Європейського союзу і приватних інвесторів у тому, що в стані вивести країну з фінансової кризи без втручання ззовні, повідомляє агентство Bloomberg.
Зокрема, на засіданні кабінету міністрів у п'ятницю, як очікується, будуть схвалені норми, що обмежують використання готівкових коштів, а також норми, які зобов'язують громадян Іспанії декларувати свої закордонні рахунки. Про ці заходи на спеціальній прес-конференції за підсумками засідання оголосить заступник прем'єр-міністра Іспанії Сорайя Саенц де Сантамарія.
За оцінками професора економіки в університеті Лінца Фрідріха Шнайдера, обсяг тіньового сектора іспанської економіки може становити до 19%.
Прибутковість 10-річних держоблігацій Іспанії виросла в п'ятницю до 5,92% з 5,82% напередодні, в результаті спред прибутковості цих паперів і німецьких облігацій з аналогічним періодом обігу досяг 417 базисних пунктів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас