Янукович заборонив штрафувати вболівальників прямо на стадіонах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович заборонив штрафувати вболівальників прямо на стадіонах

116
Президент України Віктор Янукович підписав закон № 4601-VI Про внесення змін до закону "Про особливості провадження у справах про адміністративні правопорушення в період проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні", повідомила прес-служба глави держави в п'ятницю.
Цей закон, яким врегульовано питання розгляду судових справ про порушення законодавства під час проведення фінальної частини Євро-2012 в Україні, Верховна Рада ухвалила 22 березня.
Згідно зі схваленим законом, з чинного закону виключається положення про розгляд справ про адміністративні правопорушення, вчинені на території спортивної споруди під час проведення масового спортивного або іншого культурно-видовищного заходу, безпосередньо на території спортивної споруди у спеціально обладнаних приміщеннях.
Нагадаємо, днями секретар Ради національної безпеки та оборони України Андрій Клюєв заявив, що всі силові структури України ведуть щоденну підготовку для забезпечення безпеки проведення чемпіонату Європи з футболу.
Також в лютому перший заступник начальника департаменту охорони громадського порядку МВС України Сергій Погатов повідомив, що під час Євро-2012 в Україні буде працювати Центр міжнародного поліцейського співробітництва. Так, в дні проведення матчу планується залучити майже 16 тис. міліціонерів. Правоохоронці працюватимуть у три зміни.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас