ЗАЗ має намір інвестувати у виробництво 85 млн. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗАЗ має намір інвестувати у виробництво 85 млн. грн.

374
Інвестиції будуть направлені на розвиток виробництва.
ПАТ Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ), що входить в автокорпорації УкрАВТО, в 2012 році планує інвестувати у виробництво близько 85 млн. грн. Про це повідомив голова правління ЗАЗ Микола Євдокименко.
"Минулого року ми інвестували дещо більше. Але якщо в минулому році закуповувалося обладнання, то в цьому році воно вже закуповуватися не буде, а інвестиції будуть спрямовані на розвиток виробництва".
ЗАЗ в 2011 році випустив 60,862 тис. автомобілів, що на 33,9% перевищує аналогічний показник 2010 року, а в поточному планує випустити близько 67 тис. легкових автомобілів, 1,2 тис. автобусів і 800 вантажних авто.
Нагадаємо, за підсумками першого кварталу 2012 року український авторинок продемонстрував скромне зростання в 8,9%. Зусиллями всіх операторів в березні вдалося зрушити ринок в позитивну зону зростання, але всього на 1,3% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
Hyundai з невеликою перевагою в кілька автомобілів зумів зберегти лідируючі позиції. На другому місці АвтоВАЗ, який після лютневого спаду зміг відновитися і як і раніше розраховує стати найбільш продаваним брендом в Україні. Однак АвтоВАЗу не вистачило буквально кілька автомобілів, щоб повернути колишнє лідерство.
Справжній прорив у березні зробили дилери Skoda, які з сьомого місця змогли піднятися на третю позицію і зайняти 7,9% ринку, кажуть аналітики. ЗАЗ в березні наростив продажі на 42%, але продажі нової моделі Vida ще не встигли позначитися на сумарному результаті.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас