Єфремов: У Раді можуть перервати розгляд КПК заради держбюджету-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов: У Раді можуть перервати розгляд КПК заради держбюджету-2012

111
Глава Партії регіонів Олександр Єфремов припускає, що на сьогоднішньому вечірньому пленарному засіданні парламентарії перервуть розгляд КПК і внесуть зміни до закону про держбюджет на 2012 рік для реалізації соціальних ініціатив президента.
Про це він сказав на сьогоднішньому брифінгу у Верховній Раді, передає РБК-Україна.
"Я не відкидаю варіант, що нам доведеться перерватися в розгляді КПК на вечірньому засіданні і розглянути зміни до державного бюджету, бо вже від 1 травня ми повинні почати певні виплати за тими статтями, які передбачені щодо змін у бюджеті. До речі, серйозні виплати до 9 травня будуть проводитися для наших ветеранів, тому ми повинні зробити все можливе, щоб цей документ або сьогодні, або максимум завтра вранці був схвалений", - сказав Єфремов.
Крім того, він спростував припущення про те, що істотну частину коштів, які планувалося передбачити в бюджеті на соціальні виплати, передбачається спрямувати на збільшення фінансування міністерств. За словами Єфремова, ця інформація не відповідає дійсності, вона правдива тільки в тому контексті, що "дійсно цими змінами до бюджету передбачається збільшення зарплат, наприклад співробітників МВС".
Зазначимо, раніше повідомлялося, що ВР сьогодні працюватиме до завершення розгляду порядку денного.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас