ЖК "Престиж Хол" - офіційно завершено 2-у чергу! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЖК "Престиж Хол" - офіційно завершено 2-у чергу!

305
Як і було заплановано, у березні 2012 року ЖК "Престиж Хол" відчинив двері нової секції.
Житловий комплекс "Престиж Хол" розташувався у зручному та престижному районі нового Печерська, по вул. Анрі Барбюса 37/1. Чимало мешканців столиці вже давно вподобали ці "шоколадні" будинки у стриманому класичному стилі. Наразі у бажаючих купити готову квартиру в центрі є ще одна приємна можливість – 19 березня 2012 року група компаній Independence ввела в експлуатацію 2-у чергу ЖК "Престиж Хол".
2-а черга – це 25 поверхів, 151 квартира та гідний вибір планувань від 60 до 185 м2, свій підземний паркінг, оригінальний оглядовий майданчик на даху. У цій найбільш високій секції комплексу пропонуються і дворівневі апартаменти з особливо мальовничими видами міста.
Девелопер проекту – компанія Independence – вважає, що комплекс створено для людей, що цінують якість і витриману класику. "Ми не женемося за модою, "Престиж Хол" - це перш за все стиль, - говорить директор з продажів Владислав Мишук, - Нам цікаві й нові технології, і використовуємо їх з метою досягнення високих рівнів якості і безпеки".
Восени 2011р. компанія Independence разом з фінансовим партнером проекту "ПриватБанк" опанували нову "технологію" в сфері банківських гарантій – акредитив. Це новий для ринку України метод розрахунку дозволяє клієнтові перераховувати гроші за обрану квартиру не забудовнику, а розміщувати їх на спеціальному рахунку в банку. Забудовник отримає гроші лише після своєчасного введення житла в експлуатацію. Скористатися таким варіантом оплати можна при купівлі помешкань в житлових секціях третьої черги комплексу.
Довідка ЖК "Престиж Хол": У комплексі заплановано 8 секцій, 663 квартири, великий підземний паркінг з цілодобовою охороною, необхідні елементи інфраструктури – дитячий садок, кафе, маркет, відділення банку, аптека. Першу чергу (126 квартир) було введено в експлуатацію у березні 2011р.
Довідка девелопера: Холдинг Independence об‘єднує декілька компаній, що працюють у сфері нерухомості та будівництва. Холдинг здійснює реалізацію проектів у Києві, Дніпропетровську й інших містах України: ЖК "Престиж Хол", клубний дім "Арт Хол" (м. Київ), головний офіс "ПриватБанку", "Дім на Мечникова" (м. Дніпропетровськ).
За матеріалами:
Престиж Холл
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас