Coca-Cola встановила в Сінгапурі "велелюбний" автомат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Coca-Cola встановила в Сінгапурі "велелюбний" автомат

489
Компанія Coca-Cola, найбільший в світі виробник безалкогольних напоїв, встановила в будівлі Національного університету Сінгапуру автомат, що видає газовану воду кожному, хто його обійме, повідомляє Mashable.
Машина встановлена в рамках прийнятої компанією концепції "Open Happiness" (в російському варіанті - "Відкрийся щастю"). На автоматі, виконаному у фірмовій червоно-білій колірній гамі Coca-Cola, великими буквами написано "Hug Me" ("Обійми Мене"). В обмін на обійми він видає пляшку коли.
Раніше в рамках концепції "Open Happiness" Coca-Cola встановлювала "щасливі" автомати в декількох містах світу. Так, в 2011 році "щедрий" автомат був розміщений біля Московського державного університету на Воробйових горах. Разом з банкою або пляшкою з напоєм машина видавала клієнтам футболки, квіти та інші подарунки.
Схожий автомат, встановлений в січні 2010 року в одному з коледжів США, видавав замість однієї відразу кілька пляшок Coca-Cola, а також квіти і піцу.
Компанія Coca-Cola була заснована в 1892 році. У 2010 році вона посіла третє місце в рейтингу найдорожчих брендів світу за версією Interbrand, вартість її торгової марки оцінили в 34,8 мільярда доларів. Кампанія "Open Happiness" стартувала в 2009 році.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас