СБУ: Є достатньо доказів причетності нардепа до розкрадання коштів НБУ на 315 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ: Є достатньо доказів причетності нардепа до розкрадання коштів НБУ на 315 млн

Кримінал
1141
Служба безпеки України (СБУ) зібрала достатньо доказів причетності народного депутата України Олександра Шепелєва до розкрадання коштів Національного банку (НБУ) на загальну суму в 315 млн грн. Про це на брифінгу заявив начальник головного слідчого управління СБУ України Іван Дерев'янко, передає кореспондент РБК-Україна.
"Зібрано достатньо доказів, які вказують на причетність народного депутата до розкрадання коштів... Це народний депутат Шепелєв Олександр Олександрович", - заявив Дерев'янко.
За його словами, СБУ сподівається, що ініціатива Президента про скасування норми про депутатський імунітет буде прийнята. Тоді СБУ буде приймати рішення щодо Шепелєва. Разом з тим, головний слідчий СБУ зазначив, що на сьогодні не було звернення до Верховної Ради щодо притягнення Шепелєва до кримінальної відповідальності.
Олександр Шепелєв народився 4 липня 1970 р. З 23 листопада 2007 р. - народний депутат України - обраний по багатомандатному загальнодержавному округу від виборчого блоку політичних партій "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", Українська соціал-демократична партія, партія "Реформи і порядок", порядковий номер у списку 55. Член Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас