Продані всі квитки на Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Продані всі квитки на Євро-2012

453
Квитків на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року в продажу не залишилося.
Про це заявив операційний директор УЄФА Мартін Каллен, передає Інформаційний центр "Євро-2012".
"Вільних місць не буде на жодній арені Євро-2012. Є цифри, які говорять, що всі квитки на чемпіонат продані. Можна закривати цю тему, і, власне, переходити до футболу. Цей чемпіонат стане знаковим. Ніколи ще в історії європейського футболу ми не стикалися з такою увагою до Євро", - зазначив чиновник.
За його словами, турнір побив усі рекорди за інтересом до придбання квитків на футбольні поєдинки - заявок на їх придбання було більше 12 мільйонів.
Представник УЄФА відзначив, що найбільш активними під час квиткових кампаній були вболівальники з України та Польщі, а також з Англії, Нідерландів та Швеції, яким і дісталося найбільше квитків на матчі майбутньої першості.
Операційний директор УЄФА також підкреслив, що Європейський футбольний Союз навмисно затягує з розсиланням квитків, які будуть мати кілька ступенів захисту від підробок.
"Офіційна презентація пройде одночасно в Києві та Варшаві 23 квітня. Нові квитки будуть мати більше п'яти ступенів захисту, адресна розсилка для фанатів почнеться дуже скоро і після 10 травня всі, хто купив квитки, отримають їх поштою", - запевнив Каллен.
"Запевняю вас, що таким чином всі вболівальники гарантовано отримають свої квитки до початку турніру, а ті аферисти, які захочуть поживитися на фальшивках, навряд чи встигнуть створити щось схоже за такий короткий термін", - зазначив представник УЄФА.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас