Мер Донецька пропонує скорочено працювати під час Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мер Донецька пропонує скорочено працювати під час Євро-2012

116
Влада Донецька виступає за скорочення робочого дня городянам в дні проведення матчів Євро-2012.
Як передає УНІАН, про це на прес-конференції повідомив Донецький міський голова Олександр Лук'янченко. Коментуючи той факт, що пропонується дні проведення матчів Євро-2012 у містах, які приймають чемпіонат, зробити вихідними, він зазначив, що зручніше зробити робочі дні короткими, тоді не доведеться їх відпрацьовувати в інші дні.
"Ведеться полеміка з цього питання. Ми пропонуємо зробити скорочений робочий день у ці дні", - зазначив він. "У літній період часу відпрацьовувати і поєднувати потім суботу, не давати людям виїхати за межі міста кудись відпочити, я вважаю, що це не зовсім коректно. Тому ми ще ведемо переговори з місцевим організаційним комітетом і керівництвом УЄФА", - сказав мер. При цьому Лук'янченко пояснив, що експерти підтвердили, обґрунтували цифрами, щодо транспортного потоку для Донецька таке рішення буде прийнятним.
Нагадаємо, міста, що приймають чемпіонат з футболу Євро-2012, ініціюють оголошення днів, на які призначені матчі, вихідними.
"Таке рішення зараз розглядається в уряді. Мова йде про те, щоб у кожному з чотирьох міст дні проведення матчів були вихідні. Львову в цьому плані простіше, адже з трьох матчів, які прийматиме місто, два пройдуть у вихідні дні - в суботу та неділю. Ще один матч відбудеться в середу", - повідомили в департаменті "Євро-2012" Львівської міської ради.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас