Нацфінпослуг заявляє про відсутність статусу фінустанови і ліцензій у "МММ-2011" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацфінпослуг заявляє про відсутність статусу фінустанови і ліцензій у "МММ-2011"

498
Національна комісія з регулювання ринків фінансових послуг заявляє про відсутність статусу фінансової установи та ліцензій у компанії "МММ-2011".
Про це йдеться в повідомленні комісії.
"Інформація про юридичну особу, найменування якої "МММ-2011", до державного реєстру фінансових установ, який ведеться Нацфінпослуг, не вносилася, статусу фінансової установи така особа не набувала, відповідних ліцензій не отримувала", - сказано в ньому.
Комісія наголошує, що діяльність з надання будь-яких фінансових послуг, які передбачають пряме або опосередковане залучення фінансових активів від фізичних осіб, а також страхова діяльність може здійснюватися лише після отримання ліцензії.
Як повідомляло агентство, у вересні 2011 року система "МММ-2011", що функціонує в Інтернеті без реєстрації юридичної особи та позиціонує себе як соціальна структурована фінансова мережа, оцінила обсяг залучених коштів учасників в 10 млрд доларів.
Раніше ПриватБанк, що входить до групи найбільших, заблокував прийом онлайн-платежів своїх клієнтів на рахунки "МММ-2011".
19 вересня Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг заявила, що не реєструвала юридичну особу "МММ-2011".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас