У Кузьміна немає іншого виходу, окрім як заганяти Тимошенко в кут — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кузьміна немає іншого виходу, окрім як заганяти Тимошенко в кут

Кримінал
6450
Чутки про причетність Павла Лазаренка та Юлії Тимошенко до вбивства бізнесменів Євгена Щербаня та Олександра Момота а також голови НБУ Вадима Гетьмана ходили давно, але їм не давали хід, оскільки мало хто думав, що Тимошенко посадять.
Про це пише газета Сегодня з посиланням на власне джерело в Генеральній прокуратурі України.
"Зараз, коли вона в колонії за одним злочином, а на підході інші справи, за якими їй, мабуть, додадуть термін, той же син Щербаня осмілів і публічно підтвердив сказане раніше без вказівки імен, оскільки побоювався, що і з ним розправляться, як з батьком", - додало джерело.
Інше джерело в ГПУ сказало виданню, що такими заявами заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін хоче довести свою значимість. "Пшонка активно виживає його з Генпрокуратури (усуваючи від розслідування найрезонансніших злочинів), і у Кузьміна просто немає іншого виходу, окрім як методично заганяти Юлю в кут", - вважає джерело.
За його словами, "зараз він буде робити все, чого не захотіли, не змогли чи не зуміли зробити його попередники, які розслідували вбивства Момота, Щербаня, Гетьмана. Не без участі Кузьміна одного з уцілілих кілерів банди Кушніра, Болотських, що відбував покарання у Слов'яносербській колонії, днями перевели до Київського СІЗО - щоб закріпити свідчення, що група була пов'язана з Юлею".
Нагадаємо, раніше в ГПУ заявили, що Юлія Тимошенко може бути причетна до трьох рекомендованих вбивств. За словами Рената Кузьміна, ГПУ перевіряє інформацію про її можливу причетність до розстрілів в 1996 році президента Донецького акціонерного науково-комерційного товариства, голови компанії "ДАНКО" Олександра Момота, нардепа, бізнесмена Євгена Щербаня, а в 1998-му - голови Нацбанку України Вадима Гетьмана.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас