Молоко у нас смачне та якісне, проте урядовці пити його відмовляються — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Молоко у нас смачне та якісне, проте урядовці пити його відмовляються

Аграрний ринок
749
Молоко у нас смачне та якісне, проте урядовці пити його відмовляються. Віце-прем’єр-міністр Валерій Хорошковський вирішив перевірити найкращі види цього вітчизняного продукту, проте спробувати на смак так і не наважився.
Сергій Шабалов, завідувач лабораторії якості молока НААН:
"Це науковий метод, де визначаються саме сенсорні характеристики молока - колір, консистенція, смакові характеристики і дотичні характеристики. Продукція дуже конкурентноспроможна. Ми буваємо на цих заводах, ми тестуємо ці лабораторії, ми бачимо, що ці працелюбні люди, вони прагнуть виготовляти цю якісну продукцію з якісної сировини".
Валерій Хорошковський, перший віце-прем'єр-міністр:
"Я просто выдерживаю пост, а как вы знаете, в пост молоко не пьют. Это единственная причина, по которой я его не употребил. А так, в принципе, я очень молочный, и на самом деле ем очень много молочных продуктов. Причина только в этом".
Микола Безуглий, перший заступник Міністра агрополітики та продовольства:
"Ті заходи, які вжило міністерство, зараз привели до стабілізації цін на дещо нижчому рівні, але вона далі не знижується. Це залежить від ґатунку молока та обсягів виробництва, і коливається від двох до трьох гривень вісімдесяти копійок".
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас