Moody's помістило рейтинги низки українських банків у список на перегляд для зниження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's помістило рейтинги низки українських банків у список на перегляд для зниження

509
Міжнародне рейтингове агентство Moody's помістило рейтинги низки українських банків на перегляд для зниження. Про це повідомляє прес-служба агентства.
До списку потрапили рейтинги:
- OTP Bank Ukraine - довгостроковий депозитний рейтинг у місцевій валюті Ba2 і рейтинг фінансової стійкості D-.
- "ПриватБанк" - довгостроковий депозитний рейтинг у місцевій валюті Ва3, довгостроковий рейтинг старшого незабезпеченого боргу в іноземній валюті B1, довгостроковий рейтинг субординованого боргу в іноземній валюті B1, рейтинг фінансової стійкості D- і національний довгостроковий депозитний рейтинг Aa1.ua.
- "Райффайзен Банк Аваль" - рейтинг фінансової стійкості D-.
- "Укрексімбанк" - довгостроковий депозитний рейтинг і рейтинг старшого незабезпеченого боргу в місцевій валюті Ва3, довгостроковий рейтинг старшого незабезпеченого боргу в іноземній валюті B1, довгостроковий рейтинг субординованого боргу в іноземній валюті B1 і рейтинг фінансової стійкості D-.
Відповідно до заяви Moody's, сьогодні були поміщені на перегляд для зниження рейтинги 14 фінансових інститутів, чия кредитна оцінка в даний час вища від суверенного рейтингу їхньої країни. "Сьогоднішні анонси відображають те, що агентство Moody's переглянуло оцінку взаємозв'язку між кредитоспроможністю держав і фінансових установ у всьому світі", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, наприкінці минулого року Moody's змінило прогноз 13 українським банкам зі "стабільного" на "негативний".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас