Власенко: Справу проти Тимошенко щодо вбивства Щербаня можуть порушити за одну секунду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власенко: Справу проти Тимошенко щодо вбивства Щербаня можуть порушити за одну секунду

Кримінал
352
Народний депутат Сергій Власенко допускає порушення Генпрокуратурою справи проти Юлії Тимошенко за підозрою в причетності до вбивства в 1996 році депутата Верховної Ради Євгена Щербаня.
Про це він сказав журналістам, передають Українські новини.
"Вони можуть порушити справу за одну секунду, тому що мова не йде ні про правоохоронну, ні про слідчу діяльність. Йдеться про політичне замовлення. Ви ж розумієте, що це все абсурд", - зазначив він.
Власенко підкреслив, що бачив прес-конференцію сина покійного депутата Руслана Щербаня, і у нього у зв'язку з побаченим виникло більше запитань, ніж відповідей.
За словами Власенка, на те, що заяви Руслана Щербаня щодо причетності Тимошенко до вбивства його батька є політичним замовленням, вказує те, що він несподівано згадав про провину Тимошенко через більш ніж 15 років після цього вбивства.
Нагадаємо, що перший заступник голови партії Батьківщина Олександр Турчинов вважає, що син Щербаня, депутат Донецької облради від фракції Партії регіонів Руслан Щербань дав Генпрокуратурі фальшиві свідчення про нібито причетність Тимошенко до вбивства його батька.
4 квітня Руслан Щербань передав Генпрокуратурі документи про можливу причетність Тимошенко і колишнього прем'єр-міністра Павла Лазаренка до вбивства Євгена Щербаня.
При цьому він стверджує, що не переслідує ніяких політичних цілей і ніяких спеціальних завдань і пропозицій від ПР не отримував.
Щербань разом з дружиною був розстріляний в аеропорту Донецька в 1996 році.
Лазаренко відбуває покарання у в'язниці США за фінансові махінації, Тимошенко - в Україні за перевищення службових повноважень.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас