Першими "тисячу Януковича" отримають ті, кому за 80 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Першими "тисячу Януковича" отримають ті, кому за 80

566
Втрачені заощадження вкладників Сбербанку колишнього СРСР держава буде компенсувати в першу чергу людям, яким виповнилося 80 років, повідомляє прес-служба Партії регіонів у вівторок.
"Хочу особливо акцентувати увагу на тому, що в першу чергу мова йде про громадян старшого віку, про тих, кому виповнилося 80 років. Тобто держава розуміє, що саме ці громадяни найбільше потребують фінансової турботи, додаткового грошового забезпечення" , - сказав народний депутат України (фракція Партії регіонів) Олексій Плотніков, коментуючи повідомлення голови правління "Ощадбанку" про те, що перший транш для виплат громадянам за вкладами Сбербанку СРСР прийде вже в червні нинішнього року.
Характеризуючи механізми реалізації програми з повернення громадянам коштів Сбербанку колишнього СРСР, парламентарій сказав, що на подібному рівні ця ініціатива здійснюється вперше в історії. "Щодо практичної реалізації - вона досить реалістична, щодо самого факту - це заслуговує схвальної оцінки... Тому що за всі роки незалежності жодного разу не була вирішена ця проблема. І жоден уряд не підходив до її вирішення так комплексно, як запропоновано в ініціативах президента України", - зазначив Плотніков.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас