Прокуратура Києва направила в суд докази у справі по Пейзажній алеї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура Києва направила в суд докази у справі по Пейзажній алеї

391
Прокуратура Києва направила в суд докази у справі по Пейзажній алеї.
Зараз Окружним адміністративним судом Києва дається оцінка доказам прокуратури щодо незаконного рішення Київради при виділенні земельної ділянки на Пейзажній алеї під будівництво. Про це УНН повідомили в прес-службі Прокуратури міста Києва.
Позиція прокуратури столиці щодо використання земельної ділянки історико-культурного призначення на Пейзажній алеї є незмінною протягом багатьох років.
Оголошення рішення у цій справі судом призначено на 4 квітня 2012 року.
Нагадаємо, прокуратурою міста у січні 2006 року заявлений позов про скасування рішення Київської міської ради про надання МЗС України земельної ділянки історико-культурного призначення для будівництва житлового будинку на Пейзажній алеї.
Позовні вимоги мотивувалися тим, що Київська міська рада перевищила свої повноваження і не погодила питання вилучення земельної ділянки особливо цінної категорії з Верховною Радою України.
Постановою Господарського суду м. Києва та постановою Київського апеляційного господарського суду в задоволенні позову прокуратури відмовлено.
Втім, за касаційною скаргою прокуратури Києва зазначені рішення Вищим адміністративним судом України скасовано, а справу направлено на новий судовий розгляд.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас