У Хмельницькій області з'явились два мільйонери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Хмельницькій області з'явились два мільйонери

1619
У Хмельницькій області за підсумками минулого року з'явилися два мільйонери - це жителі Кам'янець-Подільського та Городецького районів. Їх фінансові активи перевищили, відповідно, 1 млн гривень і 4,5 млн гривень.
Про це повідомили в прес-службі Державної податкової служби у Хмельницькій області.
За даними податківців, найбільші прибутки декларують ті, хто в 2011 році отримав дохід у вигляді спадщини - 756 декларацій на суму 30 млн. грн., від надання в оренду нерухомості і земельних ділянок - 490 декларацій на понад 1,5 млн. грн. та від продажу рухомого майна - 222 декларації майже на 19 млн. грн.
Також до податкових органів регіону вже надійшли 1853 декларації від громадян, які вирішили скористатися правом на отримання податкової знижки.
Найбільше заявок на компенсацію частини власних витрат з бюджету, зокрема 1767, отримано від тих громадян, які протягом минулого року сплатили вартість освітніх послуг, більше 40 громадян вирішили отримати відшкодування з бюджету відсотків, сплачених за договорами іпотечного кредитування на придбання доступного житла.
За підсумками деклараційних розрахунків, у 2012 році казна додатково отримає більше 4 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб. До повернення у вигляді податкової знижки жителям області нараховано понад 400 тисяч гривень.
В цілому, в рамках деклараційної кампанії в області відзвітувало більше 5 тисяч громадян.
Раніше повідомлялося про те, що понад 300 громадян задекларували доходи за минулий рік на рівні понад мільйон гривень.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас